Over Time Square

Time Square

Wij zijn een enthousiaste vereniging, waar muzikale ambitie en het verenigingsgevoel hand in hand gaan. We hebben ongeveer 45 leden en repeteren op maandagavond in dorpshuis De Zwaan, Middelweg 5 in Uitgeest. We repeteren van 19.45 tot 22.00 uur. In de schoolvakanties repeteren wij niet.

Tenoren_2018  Alten_2018  Bassen_2018  Sopranen_2018

Over Time Square

Musicalvereniging Time Square is een enthousiaste amateurvereniging die zich richt op het opvoeren van complete (Nederlandstalige) musicals. Ongeveer 45 leden in de leeftijd van 18 tot 75 jaar verzamelen zich elke maandagavond in De Zwaan in Uitgeest om te repeteren.

De vereniging bestaat al bijna 30 jaar. Het repertoire bestond oorspronkelijk uit losse nummers, waaronder bekende liedjes uit musicals. Dat beviel zo goed, dat later is gekozen voor musicalmedleys, arrangementen van bekende musicals als Cats en Les Misérables. In 2015 heeft Time Square het besluit genomen om de lat hoger te leggen en complete musicals op te gaan voeren. Dat vraagt ook om een groter podium en een grotere rol voor toneelspel en dans.  In mei 2016 stond Time Square dan ook voor het eerst op de planken van het Kennemer Theater in Beverwijk met Titanic. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de voorstelling ‘De Jantjes’, die in april 2018 in het Kennemer Theater te zien zal zijn.

Wil je meer informatie over het koor of vrijblijvend een keertje mee komen repeteren? Neem dan contact op met Lisanne Kuyper

 

Donateurs

We zijn heel blij met onze donateurs. Voor minimaal 12,50 euro per jaar kunt ook u ons steunen.
Voor aanmeldingen kunt u contact opnemen met het secretariaat

Reactiemogelijkheid is gesloten