Team

Ingrid Kluft – regie

Toneel, zang, musical en improvisatietheater zijn grote passies van Ingrid Kluft. Zij is 15 jaar actief lid geweest bij Musicalvereniging Horizon in Egmond aan den Hoef waar ze in verschillende producties heeft gespeeld. Met het theater duo Stantepé verzorgt ze al jaren improvisatievoorstellingen bij bedrijven en op scholen in het hele land.
Sinds 2006 werkt zij als zelfstandige met haar bedrijf Ingpro Theater & Regie.
Met Ingpro Theater & Regie verzorgt Ingrid workshops / trainingen improvisatietheater en is zij regelmatig (gast)docent bij verschillende theatersportverenigingen in het land.DSC_2754 kopie

Ze regisseert verschillende koren in Noord-Holland en is al jaren de vaste regisseur  van toneelvereniging Vondel, Uitgeest. Sinds 2014 neemt zij de regie voor haar rekening bij Time Square. Na Time Square’s “Fright Night stond Time Square in mei 2016 met de musical Titanic in het Kennemer Theater. ´De Titanic was een groot succes en de samenwerking smaakte naar meer!´ In april 2018 brengt Time Square de musical “De Jantjes” op de planken.

Arno Hillege – muzikale leiding

Op 8-jarige leeftijd begint Arno met zingen, eerst bij de Kerkklokjes van Driehuis, later bij gospelkoor Get Together. Pas als hij 18 is speelt hij in zijn eerste musical. Dit is bij De Jonge Stem, waar hij o.a. meedoet aan Grease, Guys & Dolls en Cinderella. Hierna start hij samen met 3 vrienden het a-capellakwartet Voice O’four, waar hij de muzikale leiding op zich neemt. Dat bevalt zo goed dat niet veel later Shantykoor Nortada ook onder zijn leiding komt. Toch mist hij het spelen in musicals te veel. In 2005 is Arno een van de oprichters van Musicalvereniging Unidos. Van 2009 tot 2015 staat hij daar aan het muzikale roer en heeft hij de muzikale leiding bij zeer uiteenlopende musicals als Titanic, Bare, De Jantjes, Ticket to Broadway, Petticoat en Spring Awakening.

Na zijn opleiding aan de Pabo wordt Arno leraar op een basisschool; ook werkte hij als docent muziek in het voortgezet onderwijs. Sinds april 2014 is hij dirigent van Time Square en onder zijn leiding speelt Time Square de spetterende musical “Fright Night”. Een zeer prettige samenwerking die een vervolg krijgt in 2016 met de succesvolle musical “Titanic” en uitverkochte zalen. In 2018 zal Time Square “De Jantjes” op het toneel brengen, uiteraard onder muzikale leiding van Arno Hillege.

Charlotte de Wijs – pianiste

DSC_0534Charlotte de Wijs is oorspronkelijk opgeleid als klassiek pianist. Op haar negentiende is ze begonnen met het begeleiden van verschillende koren, klassiek en lichte muziek, close harmony groepen en theatervoorstellingen. Ook speelt ze als onderdeel van vele combo’s, orkesten en solo optredens en deed zij de pianobegeleiding bij diverse musicalgroepen voor kinderen en volwassen. Op 22, 24 en 25 november 2000 verzorgde Charlotte voor het eerst de pianobegeleiding bij Time Square, als invaller bij het concert ´Musical Medleys´. Een jaar later viel zij opnieuw in, tijdens het concert ´Amnesty International Festival´ en sindsdien is zij de vaste pianiste van Time Square.

Sanne Ooms – choreografie

Foto Sanne OomsNa de opleidingen docent dans en modern uitvoerende dans op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten heeft Sanne enkele jaren in gezelschappen in binnen- en buitenland gedanst. Op dit moment richt ze zich op de organisatorische en choreografische kant van het dansvak. Ze organiseert projecten met haar eigen stichting, werkt als stagebegeleidster voor de Rotterdamse Dansacademie en choreografeert bij verschillende musicalverenigingen. Het laten groeien en bloeien van mensen, zowel publiek als leerlingen of leden van een vereniging, is waar ze voor staat. Sanne is verantwoordelijk voor de choreografie van ‘De Jantjes’.

Reactiemogelijkheid is gesloten