skip to Main Content
TICKETS: mail naar: kaartverkoop.timesquare@gmail.com of ga naar: www.kennemertheater.nl 06 374 878 37

AGENDA

Za 14 september 2019

Vr 11 en za 12 oktober 2019

Jekyll & Hyde – The Musical, in het Kennemer Theater

Behalve ‘Schateiland’ is ‘The Strange Case of Dr. Jekyll and mr. Hyde’ het bekendste boek dat Robert Louis Stevenson geschreven heeft. De laatste roman behoort tot de zogenaamde gothic verhalen, vergelijkbaar met Bram Stoker’s Dracula en Mary Shelley’s Frankenstein. Gebaseerd op de griezelroman wordt sinds 1990 de musical ‘Jekyll&Hyde’ opgevoerd. Deze awardwinnende musical stond verscheidene jaren op Broadway.

Lees verder

De hoofdpersoon is dr. Jekyll, een geniaal arts en wetenschapper. Jekyll wordt gedreven door de passie om zijn krankzinnige vader te redden. In het verlengde daarvan wil hij de mensheid verlossen van het kwaad. Hij probeert daarom een medicijn te ontwikkelen dat het goede in de mens kan scheiden van het kwade.

Aan zijn zijde staat Emma Carew, een schoonheid van rijke komaf. Door haar liefde voor Jekyll ziet ze door de vingers dat hij meer tijd en aandacht besteedt aan zijn werk dan aan haar. Ze is zich volkomen onbewust van het feit dat ze een rivale heeft, laat staan dat dit een meisje van lichte zeden betreft. Ook het hart van de prostituée Lucy Harris is namelijk gestolen, door dezelfde man.

Omdat hij zowel door de kerk als door de upperclass wordt tegengewerkt, besluit Jekyll het experimentele medicijn op zichzelf te testen. Hiermee wordt Edward Hyde geboren, het duistere alter ego van Henry Jekyll. Het kwade in de persoonlijkheid van Jekyll werd altijd in balans gehouden door het goede in zijn karakter. Nu komt zijn duistere kant woest en ongeremd tevoorschijn in mister Hyde. De gevolgen zijn gruwelijk, zowel voor de elite als voor de lagere klasse van Londen.

Jekyll-and-Hyde

Binnenkort te zien het Kennemer Theater Beverwijk. Tickets hier verkrijgbaar of vul hieronder uw gegevens in.

Zo 15 maart 2020

Jaarlijkse Time Square rommelmarkt in De Zwaan, Uitgeest

Tickets voor Jekyll & Hyde, The Musical


OphalenPer post (+€1,- per bestelling)

Gegevens alleen gebruiken voor correspondentie over deze bestelling van kaarten voor Jekyll & Hyde.Houd mij op de hoogte over evenementen betreffende Jekyll & Hyde en verdere voorstellingen.

Back To Top