skip to Main Content
TICKETS: mail naar: kaartverkoop.timesquare@gmail.com of ga naar: www.kennemertheater.nl 06 374 878 37

TEAM

Ingrid Kluft – regie

Toneel, zang, musical en improvisatietheater zijn de grote passies van Ingrid Kluft. Ze begint haar carrière bij Musicalvereniging Horizon in Egmond aan den Hoef, waar ze in de 15 jaar dat ze lid is in verschillende producties speelt. Met theatergroep De Arrogantjes verzorgt zij sinds 2004 improvisatietheater in bedrijven, op scholen en in het theater. In 2016 zet zij dit werk voort met theaterduo Stantepé. Sinds 2006 verzorgt zij als zelfstandige met haar bedrijf Ingpro Theater & Regie workshops, trainingen en improvisatietheater.

Ingrid is regelmatig (gast)docent bij verschillende theatersportverenigingen in het land. Ze regisseert diverse koren in Noord-Holland en is al jaren de vaste regisseur van toneelvereniging Vondel in Uitgeest. Sinds 2014 neemt zij ook bij Time Square de regie voor haar rekening. Onder haar creatieve leiding bracht de musicalvereniging ‘Fright Night’ (2014), ‘Titanic’ (2016), ‘de Jantjes’ (2018) en ‘Jekyll&Hyde’ (2019) op de planken.

Arno Hillege

Arno Hillege – muzikale leiding

Op 8-jarige leeftijd begint Arno met zingen, eerst bij de Kerkklokjes van Driehuis, later bij gospelkoor Get Together. Als hij 18 is speelt hij in zijn eerste musical. Bij musicalvereniging De Jonge Stem doet hij onder andere mee aan ‘Grease’, ‘Guys & Dolls’ en ‘Cinderella’. Hierna start hij samen met 3 vrienden het a capella-kwartet Voice o’Four, waar hij de muzikale leiding op zich neemt. Dat bevalt zo goed dat niet veel later Shantykoor Nortada ook onder zijn leiding komt.

Toch mist hij het spelen in musicals te veel. In 2005 is Arno een van de oprichters van Musicalvereniging Unidos. Van 2009 tot 2015 staat hij daar aan het muzikale roer en dirigeert hij zeer uiteenlopende musicals als ‘Titanic’, ‘Bare’, ‘De Jantjes’, ‘Ticket to Broadway’, ‘Petticoat’ en ‘Spring Awakening’.

Lees verder

Na zijn opleiding aan de Pabo wordt Arno leraar op een basisschool; ook werkt hij een tijd als muziekdocent in het voortgezet onderwijs. Sinds april 2014 is hij dirigent van Time Square.  Onder zijn muzikale leiding speelt de musicalvereniging ‘Fright Night’ (2014), ‘Titanic’ (2016), ‘de Jantjes’ (2018) en ‘Jekyll&Hyde’ (2019).

Charlotte de Wijs – pianiste

Charlotte de Wijs is opgeleid als klassiek pianist. Op haar negentiende begint ze met het begeleiden van verschillende koren die klassieke en lichte muziek ten gehore brengen. Ze begeleidt Close Harmony groepen en speelt bij theatervoorstellingen. Ze verzorgt solo-optredens en speelt in vele combo’s en orkesten. Ook begeleidt ze diverse musicalgroepen voor kinderen en volwassen.

In november 2000 verzorgt Charlotte voor het eerst de pianobegeleiding bij Time Square, als invaller bij het concert ´Musical Medleys´. Een jaar later valt zij opnieuw in, tijdens het concert ´Amnesty International Festival´. Sindsdien is zij de vaste pianiste van Time Square.

Charlotte de Wijs
Sanne-Ooms

Sanne Ooms – choreografie

Na de opleidingen Docent Dans en Modern Uitvoerende Dans op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, heeft Sanne enkele jaren in gezelschappen in binnen- en buitenland gedanst. Op dit moment richt ze zich op de organisatorische en choreografische kant van het dansvak. Ze organiseert projecten met haar eigen stichting, werkt als stagebegeleidster voor de Rotterdamse Dansacademie en choreografeert bij verschillende musicalverenigingen. Het laten groeien en bloeien van mensen, zowel publiek als leerlingen of leden van een vereniging, is waar ze voor staat. Sinds ‘de Jantjes’ (2018) is Sanne verantwoordelijk voor de choreografie bij Time Square.

Back To Top