Ga naar hoofdinhoud

ARTISTIEK TEAM

Hans Hollander – regie

Op zijn zesde verjaardag mag Hans Hollander kiezen tussen voetbal of toneel als liefhebberij. Het werd toneel. Vanaf dat moment vormt theater en alles wat daarbij hoort een belangrijk deel van zijn leven.

Na zijn toneelopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten “Constantijn Huygens” in Kampen werkt hij als docent en regisseur in binnen- en buitenland met voornamelijk volwassenen, jongeren en studenten aan toneel, film- of boekbewerkingen en muziektheater. Met (jonge) amateurs maakt Hans regelmatig een toneelbewerking van 1 of soms meerdere films tot een theatervoorstelling. Zijn voorstellingen zijn herkenbaar aan de beeldende vormen van zowel decor, kostuum als ensemble en de muzikaliteit.
Juist door de liefde voor muziek regisseert hij vele musicals waaronder Aída, My Fair Lady, Cats, Sunset Boulevard, Chess, Joseph, Jesus Christ Superstar, Belle en het Beest, Annie en nog meer.
Voor Hans is het collectief belangrijker dan het individu. Theater maak je vooral samen!

Hans is artistiek leider van MuBo, Stichting voor muziektheater in de Duin- & Bollenstreek.

Jenny

Jenny van Huissteden– muzikale leiding

Jenny van Huissteden, dirigente/repetitor

Jenny (1972) studeerde schoolmuziek (met bijvak koordirectie) aan het Arnhems conservatorium. Direct na haar opleiding startte ze bij Kunstbedrijf Arnhem, afdeling musical en muziektheater, waar ze lesgaf aan kinderen en volwassenen. Daar ontwikkelde ze haar liefde voor musical en het werken met musical/muziektheatergroepen.

Jenny heeft leiding gegeven aan diverse koren in verschillende stijlen, van pop tot smartlap, maar haar hart ligt bij muziektheater en musical.  Sinds 2006 is ze als dirigente verbonden aan Theaterkoor Houten en van 2013 tot 2021 was ze dirigente van theatergroep Horizon.
Sinds augustus 2021 dirigeert Jenny Time Square.

Jenny is naast dirigente/repetitor ook vakleerkracht muziek binnen het primair speciaal onderwijs en muziektherapeut. Onder haar bedrijfsnaam “Roept u maar!” werkt Jenny als ZZP-er en verzorgt ze muzikale bingo’s en workshops.

zie ook haar website: www.roept-u-maar.nl

Peter Wagenaar – dirigent

Mijn naam is Peter Wagenaar. M.i.v. maart 2022 ben ik als interim-dirigent werkzaam bij Time Square Uitgeest.
Ik studeerde af aan het Conservatorium van Alkmaar in de richting koordirectie. In Noord Holland ben ik dirigent van een breed pallet aan koren. Van pop, rock, musical tot klassiek georiënteerde koren. Naast mijn dirigeren ben ik muziekdocent op de Piet Hein Basisschool in Amsterdam oost en kerkmusicus bij de Protestantse Gemeente Purmerend. Als dirigent, docent en componist/arrangeur ben ik pleitbezorger van het verbinden van verschillende muziekstijlen.

Van barok tot rock, van kerk tot schouwburg: muziek is een doorgaande beweging.

20220523_223159

Charlotte de Wijs – pianiste

Charlotte de Wijs is opgeleid als klassiek pianist. Op haar negentiende begint ze met het begeleiden van verschillende koren die klassieke en lichte muziek ten gehore brengen. Ze begeleidt Close Harmony groepen en speelt bij theatervoorstellingen. Ze verzorgt solo-optredens en speelt in vele combo’s en orkesten. Ook begeleidt ze diverse musicalgroepen voor kinderen en volwassen.

In november 2000 verzorgt Charlotte voor het eerst de pianobegeleiding bij Time Square, als invaller bij het concert ´Musical Medleys´. Een jaar later valt zij opnieuw in, tijdens het concert ´Amnesty International Festival´. Sindsdien is zij de vaste pianiste van Time Square.

Sanne Ooms – choreografie

Sanne heeft per maart 2022 de vereniging moeten verlaten. Het spijt ons enorm en we wensen haar alle goeds!

Sanne-Ooms
Back To Top