Ga naar hoofdinhoud

ARTISTIEK TEAM

Geüpdatet 23-11-2022
Photo Editor_hHxLbV

Mieke van der Hulst – regisseur

Mieke van der Hulst studeerde eerst twee jaar aan de Kleinkunst Academie in Amsterdam, om daarna toch over te stappen naar het conservatorium in Rotterdam. Op Codarts specialiseerde ze zich in muziektheater en musical, en haalde ze haar minor in lesgeven. Na haar afstuderen speelde ze in grote en kleine producties zoals the Sound of Music, Songs you need to see, Theater Terra, Sister Act, lekker weertje Dikkie Dik en Hello Dolly. Ze richtte haar eigen zangstudio op in IJmuiden, zangstudio Velsen, maar specialiseerde zich ook in het poppen maken en spelen voor theater en tv. Zo maakte ze poppen voor onder andere Showponies 2, Herman van Veen, meneertje Meer, Woezel en Pip op zoek naar de sloddervos, de prinses op de erwt en Pim en Pom, en speelde ze in tv-programma’s zoals de Sprookjesboomshow (de tv serie) en de Boterhamshow.
Mieke regisseerde voor Mix en Match en was 3 jaar lang de regisseur voor musicalvereniging de Jonge Stem. Ook is ze mede-organisator van het culturele festival in Velsen; de Summer Park Sessions.

Maarten Kat – muzikaal leider

Maarten Kat volgde in Tilburg de opleiding voor volwassenen bij de MusicAllFactory en studeerde een jaar aan de Muziektheateracademie van Codarts Rotterdam. Sindsdien is hij regelmatig werkzaam als acteur en als docent/coach. Hij speelde bij diverse groepen en organisaties in onder meer A Christmas Carol, Macbeth, Moulin Rouge, Rent en The Last Five Years. Hij was 6 jaar lang één van de vaste acteurs van Stichting Gilat, waar interactief theater wordt gemaakt in kinderziekenhuizen. Daarnaast is hij onderdeel van a-capellakwartet Mix & Match. Als docent/coach werkte hij bij Warm Water Jeugdtheater, Telekids Musicalschool en musicalgroep De Jonge Stem. Maarten werkt ook als trainingsacteur en lotusslachtoffer bij trainingen op het gebied van EHBO en (medische) zorg, voor ziekenhuizen, ambulance en het Ministerie van Defensie.

Foto buiten Megin Zondervan

Asha Hendriks – choreograaf

Asha Hendriks danst al vanaf haar 7e jaar. Ze begon met streetdance bij een lokale dansschool. Toen wist ze al dat dansen het leukste was wat ze kon en wilde doen. Daarna is ze doorgestroomd naar het Kunstencentrum Velsen. Daar heeft ze 3 jaar de vooropleiding dans gevolgd. In 2011 is ze begonnen aan de opleiding dans bij Art & Entertainment college in Amsterdam. Hier is ze opgeleid als allround uitvoerend danser en choreograaf. In 2015 is ze afgestudeerd.

In 2014 heeft ze gedanst bij Da Vibe of Today  van Productiehuis Douma-Alta Foundation en tijdens deze opleiding heeft ze stage gelopen bij Rick Odums, International Centre De Dans Jazz in Parijs. Van 2011 tot 2017 was ze lid van amateur musicalvereniging De Jonge Stem. Hier kon ze dansen, zingen en acteren combineren. Ze is docent bij de Kids van Amsterdam oost en was docent bij OnPoint Dancelab. Hier geeft ze de jongste kinderen les en het is haar doel om deze kinderen de liefde voor beweging, dans en muziek bij te brengen.

Back To Top