skip to Main Content
TICKETS: mail naar:

ARTISTIEK TEAM

Hans Hollander – regie

Op zijn zesde verjaardag mag Hans Hollander kiezen tussen voetbal of toneel als liefhebberij. Het werd toneel. Vanaf dat moment vormt theater en alles wat daarbij hoort een belangrijk deel van zijn leven.

Na zijn toneelopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten “Constantijn Huygens” in Kampen werkt hij als docent en regisseur in binnen- en buitenland met voornamelijk volwassenen, jongeren en studenten aan toneel, film- of boekbewerkingen en muziektheater. Met (jonge) amateurs maakt Hans regelmatig een toneelbewerking van 1 of soms meerdere films tot een theatervoorstelling. Zijn voorstellingen zijn herkenbaar aan de beeldende vormen van zowel decor, kostuum als ensemble en de muzikaliteit.
Juist door de liefde voor muziek regisseert hij vele musicals waaronder Aída, My Fair Lady, Cats, Sunset Boulevard, Chess, Joseph, Jesus Christ Superstar, Belle en het Beest, Annie en nog meer.
Voor Hans is het collectief belangrijker dan het individu. Theater maak je vooral samen!

Hans is artistiek leider van MuBo, Stichting voor muziektheater in de Duin- & Bollenstreek.

Jenny

Jenny van Huissteden– muzikale leiding

Jenny van Huissteden, dirigente/repetitor

Jenny (1972) studeerde schoolmuziek (met bijvak koordirectie) aan het Arnhems conservatorium. Direct na haar opleiding startte ze bij Kunstbedrijf Arnhem, afdeling musical en muziektheater, waar ze lesgaf aan kinderen en volwassenen. Daar ontwikkelde ze haar liefde voor musical en het werken met musical/muziektheatergroepen.

Jenny heeft leiding gegeven aan diverse koren in verschillende stijlen, van pop tot smartlap, maar haar hart ligt bij muziektheater en musical.  Sinds 2006 is ze als dirigente verbonden aan Theaterkoor Houten en van 2013 tot 2021 was ze dirigente van theatergroep Horizon.
Sinds augustus 2021 dirigeert Jenny Time Square.

Jenny is naast dirigente/repetitor ook vakleerkracht muziek binnen het primair speciaal onderwijs en muziektherapeut. Onder haar bedrijfsnaam “Roept u maar!” werkt Jenny als ZZP-er en verzorgt ze muzikale bingo’s en workshops.

zie ook haar website: www.roept-u-maar.nl

Charlotte de Wijs – pianiste

Charlotte de Wijs is opgeleid als klassiek pianist. Op haar negentiende begint ze met het begeleiden van verschillende koren die klassieke en lichte muziek ten gehore brengen. Ze begeleidt Close Harmony groepen en speelt bij theatervoorstellingen. Ze verzorgt solo-optredens en speelt in vele combo’s en orkesten. Ook begeleidt ze diverse musicalgroepen voor kinderen en volwassen.

In november 2000 verzorgt Charlotte voor het eerst de pianobegeleiding bij Time Square, als invaller bij het concert ´Musical Medleys´. Een jaar later valt zij opnieuw in, tijdens het concert ´Amnesty International Festival´. Sindsdien is zij de vaste pianiste van Time Square.

Charlotte de Wijs
Sanne-Ooms

Sanne Ooms – choreografie

Na de opleidingen Docent Dans en Modern Uitvoerende Dans op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, heeft Sanne enkele jaren in gezelschappen in binnen- en buitenland gedanst. Op dit moment richt ze zich op de organisatorische en choreografische kant van het dansvak. Ze organiseert projecten met haar eigen stichting, werkt als stagebegeleidster voor de Rotterdamse Dansacademie en choreografeert bij verschillende musicalverenigingen. Het laten groeien en bloeien van mensen, zowel publiek als leerlingen of leden van een vereniging, is waar ze voor staat. Sinds ‘de Jantjes’ (2018) is Sanne verantwoordelijk voor de choreografie bij Time Square.

Back To Top