skip to Main Content
TICKETS: mail naar:

TEAM

Hans Hollander – regie

Op zijn zesde verjaardag mag Hans Hollander kiezen tussen voetbal of toneel als liefhebberij. Het werd toneel. Vanaf dat moment vormt theater en alles wat daarbij hoort een belangrijk deel van zijn leven.

Na zijn toneelopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten “Constantijn Huygens” in Kampen werkt hij als docent en regisseur in binnen- en buitenland met voornamelijk volwassenen, jongeren en studenten aan toneel, film- of boekbewerkingen en muziektheater. Met (jonge) amateurs maakt Hans regelmatig een toneelbewerking van 1 of soms meerdere films tot een theatervoorstelling. Zijn voorstellingen zijn herkenbaar aan de beeldende vormen van zowel decor, kostuum als ensemble en de muzikaliteit.
Juist door de liefde voor muziek regisseert hij vele musicals waaronder Aída, My Fair Lady, Cats, Sunset Boulevard, Chess, Joseph, Jesus Christ Superstar, Belle en het Beest, Annie en nog meer.
Voor Hans is het collectief belangrijker dan het individu. Theater maak je vooral samen!

Hans is artistiek leider van MuBo, Stichting voor muziektheater in de Duin- & Bollenstreek.

Arno Hillege

Arno Hillege – muzikale leiding

Op 8-jarige leeftijd begint Arno met zingen, eerst bij de Kerkklokjes van Driehuis, later bij gospelkoor Get Together. Als hij 18 is speelt hij in zijn eerste musical. Bij musicalvereniging De Jonge Stem doet hij onder andere mee aan ‘Grease’, ‘Guys & Dolls’ en ‘Cinderella’. Hierna start hij samen met 3 vrienden het a capella-kwartet Voice o’Four, waar hij de muzikale leiding op zich neemt. Dat bevalt zo goed dat niet veel later Shantykoor Nortada ook onder zijn leiding komt.

Toch mist hij het spelen in musicals te veel. In 2005 is Arno een van de oprichters van Musicalvereniging Unidos. Van 2009 tot 2015 staat hij daar aan het muzikale roer en dirigeert hij zeer uiteenlopende musicals als ‘Titanic’, ‘Bare’, ‘De Jantjes’, ‘Ticket to Broadway’, ‘Petticoat’ en ‘Spring Awakening’.

Lees verder

Na zijn opleiding aan de Pabo wordt Arno leraar op een basisschool; ook werkt hij een tijd als muziekdocent in het voortgezet onderwijs. Sinds april 2014 is hij dirigent van Time Square.  Onder zijn muzikale leiding speelt de musicalvereniging ‘Fright Night’ (2014), ‘Titanic’ (2016), ‘de Jantjes’ (2018) en ‘Jekyll&Hyde’ (2019).

Charlotte de Wijs – pianiste

Charlotte de Wijs is opgeleid als klassiek pianist. Op haar negentiende begint ze met het begeleiden van verschillende koren die klassieke en lichte muziek ten gehore brengen. Ze begeleidt Close Harmony groepen en speelt bij theatervoorstellingen. Ze verzorgt solo-optredens en speelt in vele combo’s en orkesten. Ook begeleidt ze diverse musicalgroepen voor kinderen en volwassen.

In november 2000 verzorgt Charlotte voor het eerst de pianobegeleiding bij Time Square, als invaller bij het concert ´Musical Medleys´. Een jaar later valt zij opnieuw in, tijdens het concert ´Amnesty International Festival´. Sindsdien is zij de vaste pianiste van Time Square.

Charlotte de Wijs
Sanne-Ooms

Sanne Ooms – choreografie

Na de opleidingen Docent Dans en Modern Uitvoerende Dans op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, heeft Sanne enkele jaren in gezelschappen in binnen- en buitenland gedanst. Op dit moment richt ze zich op de organisatorische en choreografische kant van het dansvak. Ze organiseert projecten met haar eigen stichting, werkt als stagebegeleidster voor de Rotterdamse Dansacademie en choreografeert bij verschillende musicalverenigingen. Het laten groeien en bloeien van mensen, zowel publiek als leerlingen of leden van een vereniging, is waar ze voor staat. Sinds ‘de Jantjes’ (2018) is Sanne verantwoordelijk voor de choreografie bij Time Square.

Back To Top