Ga naar hoofdinhoud

OVER TIME SQUARE

Musicalvereniging Time Square is een enthousiaste amateurvereniging die zich richt op het opvoeren van complete (Nederlandstalige) musicals. Ongeveer 45 leden in de leeftijd van 18 tot 75 jaar verzamelen zich elke maandagavond in De Zwaan in Uitgeest om te repeteren. We repeteren van 19.45 tot 22.00 uur. In de schoolvakanties repeteren wij niet.

Het repertoire bestond oorspronkelijk uit losse nummers, waaronder bekende liedjes uit musicals. Dat beviel zo goed, dat later is gekozen voor musicalmedleys, arrangementen van bekende musicals als ‘Cats’ en ‘Les Misérables’.

In 2015 heeft Time Square het besluit genomen om de lat hoger te leggen en complete musicals op te gaan voeren. Dat vraagt ook om een groter podium en een grotere rol voor toneelspel en dans.  In mei 2016 stond Time Square dan ook voor het eerst op de planken van het Kennemer Theater in Beverwijk met ‘Titanic’. In april 2018 volgde de voorstelling ‘De Jantjes’. In 2019 speelde Time Square de musical ‘Jekyll & Hyde’, die op 11 en 12 oktober in het Kennemer Theater te zien was.

Back To Top