Ga naar hoofdinhoud
TICKETS: klik hier

In september: Time Square doet mee aan de Summer Park Sessions

Op zaterdag 9 september gaan we deelnemen aan de Summer Park Sessions in Velsen-Zuid. Het Park Velserbeek zal het toneel zijn voor een scala aan musicalverenigingen die worden begeleid door een live orkest. De grootste musicalklassiekers zullen de revue passeren, en dat alles in een schitterende ambiance.
Kaarten voor deze Musical Sing Along zijn hier verkrijgbaar.

In oktober in het Kennemer Theater:  Legally Blonde

Legally Blonde

De populaire Elle Woods heeft het allemaal. Ze heeft een relatie met de leukste jongen op campus, en wil niets liever dan Mrs. Warner Huntington III worden. Er is echter één ding dat Warner er van afhoudt om haar ten huwelijk te vragen: Elle is te blond. Wanneer Warner zijn spullen pakt om naar Harvard te gaan om te studeren, komt hij een oude vriendin tegen. Elle moet alles op alles zetten om ook tot Harvard toegelaten te worden, en is vastberaden hem terug te winnen.

Op vrijdag 27 oktober en zaterdag 28 oktober zullen we de musical Legally Blonde uitvoeren in het Kennemer Theater te Beverwijk.
Kaarten voor deze voorstelling kunt u bestellen via de website van het theater (klik hier). De kaarten zijn te verkrijgen à € 22,50 (incl. pauzedrankje en garderobe).

Back To Top